Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
egyéb iroda
Vételár:
31 M Ft
Alapterület:
46 m²
Épület szintjei:
2
Parkolóhely ára:
1 500 000 Ft
Cím:
Pest megye, Budakalász
 

Megjegyzés:

Budakalász Budapesttel közvetlenül határos település. Igazán közel dolgozhat Budapesthez.

Budakalász központi részén új építésű házban, fantasztikus környezetben városias hangulatú modern lakások mellett belső kétszintes udvari IRODA is kialakításra került.

Az IRODÁHOZ kocsibeálló tartozik az udvarban. A belső kétszintes terek, hangulatosak, világosak, és nagyon jó elrendezésűek, különleges belsővel.Budakalász központi utca új építésű II/1. IRODA (fehér az alaprajzon)
Tornác :25,9
------------------------
Iroda: 22,9
Iroda galéria: 16,1
Lépcső: 3,2
TK: 4,7
WC: 1,3
Iroda összesen: 48,20 m²

II/1. IRODA 48,20 nm
lakás+terasz: 31 000 000 Ft
felszíni beálló 1 db 1 500 000 Ft
tároló 1 db 0 Ft
Eladási ár 32 500 000 FtRészletes leírásért, megtekintésért hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Azonnal válaszolunk kérdéseire.

Ha nem akarja a hitelének sokszorosát visszafizetni, keressen minket egy személyre szabott ingyenes első konzultációért! + Személyi hitel ügyintézés akár pár napon belül!Segítünk eligazodni a hitel és hitelkonstrukciók között! Sokszor tudunk ajánlani speciális, csak közvetítőn keresztül elérhető kedvezményeket, több bank ajánlata közül. Ezen túl a banki ügyintézés előkészítését, lebonyolítását is vállaljuk!
Önnek a hitelkérelem beadásakor és a szerződés aláírásakor kell csak bemennie a bankba, így nyugodtabban foglalkozhat magával a költözéssel.

Felkeltettük az érdeklődését? Érdekli további információ, műszaki leírás, vagy meg szeretné minél előbb nézni az ingatlant?

Kérésére visszahívom! Hívjon nyugodtan, hétvégén is!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére